Online Marketing

Egy cég sikeres működéshez elengedhetetlen, hogy folyamatosan jelen legyen az online térben. Ehhez létre kell hoznia és működtetnie egy integrált online marketing rendszert, melynek számos eleme van: közösségi média, online hirdetések, keresőoptimalizálás, blog, élő közvetítések és mindenekelőtt egy nagyon jó weboldal. Ha már elkészült a honlap, szívesen segítünk az online marketing rendszer kialakításában, sőt, működtetésében is.

Kulcsszóelemzés

Ahhoz, hogy a Google-ben ez érdeklődők megtalálják a honlapunkat, nagyon sok háttérmunkát kell elvégezni. Először azokat a kulcsszavakat kell megtalálni, amelyekre a vevők keresnek. A Google hirdetési rendszerében lehetőség van különféle kereső szavak és kifejezések mennyiségi lekérdezésére, ennek elemzése elengedhetetlen a hatékony online marketinghez, a honlap szövegek megírásához és az online hirdetésekhez.

Keresőoptimalizálás

A honlapunkat megfelelően optimalizálni kell a Google keresőrendszerére ahhoz, hogy a releváns kereső kifejezésekre – azaz a fontosabb kulcsszavakra – megjelenjen a Google-ben. Ez látogatókat hoz a weboldalra, akik megvásárolják majd a termékünket, szolgáltatásunkat. Ez komoly feladat, különféle beállításokat kell elvégezni, címsorokat és szövegeket írni, képeket feliratozni stb. 

Facebook oldal és csoport

A Facebook a legnagyobb közösségi média hálózat, Magyarországon közel 6 millió felhasználója van, így az internetes társadalom 80-90%-a elérhető Facebookon. Üzleti felhasználásra Facebook oldalt és csoportot lehet létrehozni, melyek folyamatos működtetése nagyon jól használható a cég imázsának online építésére, az  ismertség növelésére és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra.

Google hirdetési kampány

Akik a Google-ben keresnek, azok valamilyen problémájukra keresnek megoldást vagy vásárolni szeretnének egy terméket vagy szolgáltatást. Egy Google kampány elsősorban az értékesítést tudja támogatni, de lehetőség van ismertség-növelő banner kampány futtatására is a Google rendszerében.

Facebook és Instagram hirdetési kampány

A Facebook elsősorban a bizalomépítés és ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás eszköze, de jó célozhatósága miatt itt is lehet hatékony kampányokat futtatni. A Facebook kampány szépen kiegészíthető Instagram hirdetésekkel a fiatalabb korosztály elérésére.

Blog

A vállalati blog segíti a cég marketingkommunikációját, a frissülő információk miatt jó a keresőoptimalizálás szempontjából és hozzájárul a márkaépítéshez, ezért érdemes blogot is működtetni. A blogban nagyon sokféle témáról lehet írni, pl. szakmai, iparági újdonságok,  trendek, előrejelzések, privát szféra, kutatások, szakmai viták stb.

Kérj ajánlatot!

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon!

+36 20 334 1912