Weboldal készítés

Miért kell egy jó weboldal?

A honlap a vállalkozás névjegye. Bizalmat épít, információt nyújt és vonzóvá teszi a vállalkozás termékeit és szolgáltatásait, amennyiben profi és igényes. Segít abban, hogy megtalálják vállalkozásunkat az online térben, amennyiben a Google kereső rendszerére megfelelően optimalizálva van.

Milyen egy jó weboldal?

Korszerű, gyors, könnyen navigálható és ráveszi a felhasználót arra, amit szeretnénk: például megrendeljen egy terméket vagy igénybe vegyen egy szolgáltatást.  Összhangban van a vállalkozás arculatával és persze mobilbarát, mert ma már a keresések 70%-a mobilon történik. A hatékony online marketing alapfeltétele, hogy a vállalkozásnak legyen egy profi honlapja. 

Hogy kezdünk neki?

Egy beszélgetéssel Skype-on vagy telefonon. Megbeszéljük, hogy kiknek szól a weblap, mit várunk a felhasználóktól, mik a legfontosabb üzleti célok, milyen elképzelések vannak a design és struktúra tekintetében, mekkora a költségkeret és mik a határidők. Ezek alapján készítünk egy projekt tervet és árajánlatot adunk. Ha ez elfogadásra kerül, elkezdjük a munkát. 

MUNKÁINK

Kérj ajánlatot!

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon!

+36 20 334 1912